Dylan-film er stadig i live

af Karsten Jørgensen

Der har gennem længere tid været en del uvished om en planlagt film om Bob Dylan, med titlen ”Going Electric”.

Filmen blev første gang annonceret for snart tre år siden, med Timothee Chalamet i hovedrollen som Dylan og James Mangold i instruktørstolen.

Timothee Chalamet og Bob Dylan

I slutningen af 2021 blev det så meddelt, at filmen var lagt i mølposen, og siden har der ikke været noget nyt om projektet.

Indtil nu, hvor det lader til, at projektet stadig er i live, og nu har ændret titel til ”A Complete Unknown”, som naturligvis er hentet fra en linje i Dylans største hit ”Like A Rolling Stone”.

Filmen handler om den periode fra begyndelsen af 1960’erne til midten af årtiet, hvor Bob Dylan ændrede sit image fra at være den store folkesangerhelt til at være en rigtig rockstjerne, med elektrisk guitar, et backingband og surrealistiske tekster, og indtil han i 1966 forsvandt fra offentligheden efter et motorcykeluheld på en vej i nærheden af hans hjem i Woodstock.

Hvornår ”A Complete Unknown” bliver færdig er uvist. Først skal Mangold gøre den nye ”Indiana Jones”-film med Harrison Ford klar til premiere, som foreløbig er fastsat til juni 2023, mens Chalamet arbejder på film-musicalen ”Wonka”, der forventes i biograferne til december 2023.

”A Complete Unknown” produceres af Dylans manager Jeff Rosen i samarbejde med filmselskabet Fox Searchlight.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.