Lennon og Onos kærlighedshistorie filmatiseres

af Karsten Jørgensen

John Lennon og Yoko Onos liv sammen er emne for en ny film, som Anthony McCarten i øjeblikket skriver manuskript til. McCarten blev kendt for manuskriptet til filmen ”The Theory Of Everything” og har også skrevet manus til den kommende film om Queen-sangeren Freddie Mercury, ”Bohemian Rhapsody”.

Filmen om Lennon og Ono vil fokusere på deres kærlighedshistorie og fælles bestræbelser på at skabe fred i verden. Parret mødtes i 1966 og var gift fra 1969 til Lennons død i 1980.

Nowhere Boy - dvd cover

Den biografiske ‘Nowhere Boy’ fra 2009

Der har tidligere været lavet biografiske spillefilm om John Lennon, bl.a. ”Chapter 27” fra 2007, som havde fokus på morderen Mark David Chapmans færden i dagene før drabet på Lennon, og ”Nowhere Boy” fra 2009, der primært handlede om den helt unge Lennon, om hans problematiske forhold til forældrene og det første møde med Paul McCartney.

I øvrigt oplyses det, at Roy Orbisons søn Alex Orbison har købt filmrettighederne til Jim Berkenstadts bog ”The Beatle Who Vanished”, som fortæller historien om trommeslageren Jimmy Nicol, som var stand-in for Ringo Starr i 13 dage i 1964 og bl.a. optrådte med gruppen i K.B. Hallen i København.

The Beatle Who Vanished - book cover

Bogen ‘The Beatle Who Vanished’ udkom i 2013

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.