Paul Simon udsender nyt album, ‘Seven Psalms’

af Karsten Jørgensen

For nogle år siden lagde Paul Simon sin karriere som turnerende kunstner på hylden, og siden har han kun optrådt sporadisk ved enkeltstående arrangementer, som f.eks. sidste år, hvor han gav en koncert ved den årlige Newport Folk Festival.

Simon på Newport Folk Festival, 2022

Karrieren som pladekunstner har Simon imidlertid ikke lagt på is, og den 19. maj udsender han sit første nye studiealbum siden ”In The Blue Light” i 2018, hvor han nyfortolkede en række af sine egne sange.

”Seven Psalms” er titlen på værket, som består af syv musikstykker, der fremføres af Simon i fuldstændig akustiske arrangementer. Albummet, som kun varer 33 minutter, udsendes på Owl Records og Legacy Recordings, en underafdeling af Sony Music Entertainment, og er produceret af Paul Simon selv, i samarbejde med Kyle Crusham.

Simon har hentet inspiration til albummet i Salmernes Bog i Det Gamle Testamente, og i en pressemeddelelse siger han, at ”værket er dybest set en diskussion, jeg har med mig selv om at tro eller ej”.

Pressemeddelelsen understreger endvidere, at ”resultatet er blevet en bevægende musikalsk oplevelse, der afslører en mængde underfundige detaljer ved hver gennemlytning”.

Trackliste for ”Seven Psalms”:

1. The Lord
2. Love Is Like A Braid
3. My Professional Opinion
4. Your Forgiveness
5. Trail of Volcanoes
6. The Sacred Harp
7. Wait

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.