Bruce Springsteen arresteret for spirituskørsel

af Karsten Jørgensen

Da det onsdag kom frem, at Bruce Springsteen tilbage i november blev arresteret for spirituskørsel i sin hjemstat New Jersey, kom der ridser i billedet af den pæne, retskafne og ansvarlige amerikaner.

Og dagen efter fjernede bilfirmaet Jeep en reklame fra både You Tube og Twitter, hvor Springsteen kører i en af firmaets biler. En reklame, der i øvrigt blev vist under stor bevågenhed i pausen ved søndagens Super Bowl-arrangement.

Springsteens seneste album, “Letter To You”

”Det vil ikke være hensigtsmæssig, at kommentere på en historie, vi kun har læst om i medierne”, sagde en talsmand fra Jeep til magasinet Rolling Stone. ”Men det er rigtigt, at vi sætter reklamen på pause, indtil vi har fået styr på kendsgerningerne”.

Bruce Springsteen blev arresteret i Gateway National Recreation Area, en offentlig park, i New Jersey den 14. november sidste år, og han blev sigtet for ”spirituskørsel, uforsvarlig kørsel og for at have indtaget alkohol på et lukket område”.

Springsteen, som skal for retten, virtuelt, senere i februar, havde ifølge Asbury Park Press en alkoholpromille på 0,02, som svarer til ca. én genstand.

Bruce Springsteen selv har ikke kommenteret på sagen, og en talsmand for parken har heller ikke oplyst, hvorfor det har taget tre måneder, før sagen er kommet til offentlighedens kendskab.

Men inden den moralske pegefinger bliver løftet, skal man dog huske på, at herhjemme er én gestand i blodet ingen forbrydelse.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.