McCartneys seneste album udsendes i ‘rejseudgave’

 

af Karsten Jørgensen 

Paul McCartneys seneste album, ”Egypt Station”, der udkom i september sidste år og efterfølgende indtog førstepladsen på den amerikanske hitliste, bliver nu genudgivet i en såkaldt ”Traveller’s Edition”.

Prisen på dette klenodie forudsætter, at man enten er superfan eller en meget barnlig sjæl. Eller også skal man have en god klat penge tilovers, og se det som en investering til mere magre tider som pensionist.

Sangene på ”Egypt Station” var løseligt bygget op omkring et rejsetema. Den nye specialudgivelse har taget tråden op, og er udformet som en kuffert, med alskens rejserelateret merchandise, bl.a. vejkort, rejseplan, postkort, kuffertmærker, billetter, spillekort, samt et puslespil med mere end 500 brikker.

Det mest interessante er dog, som altid med Paul McCartney, musikken, og deluxe-udgaven indeholder albummet som både cd, cassette og 180 grams sort vinyl dobbelt LP. Som noget nyt indeholder denne version også en LP med titlen ”Egypt Station 2”, med tre bonus-sange, som ikke er udgivet tidligere: ”Frank Sinatra’s Party”, ”Sixty Second Street” og en forlænget version af singlen ”Who Cares”. Hertil også fire live-versioner, optaget i henholdsvis Abbey Road Studios, Cavern Club, L.I.P.A. og Grand Central Station.

”Egypt Station (Traveller’s Edition)” bliver udsendt den 10. maj 2019, i begrænset oplag på 3000 eksemplarer og til en udsalgspris på 315 £ + forsendelse. Men forvent dog, at værket allerede nu, og på trods af prisen, er udsolgt.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.