Paul McCartney kommer til Danmark igen

af Karsten Jørgensen

I dag blev det offentliggjort, at Paul McCartney og hans band igen lægger vejen forbi Danmark, og gæster Jyske Bank Boxen i Herning den 27. juni. Det er McCartneys eneste koncert i år på dansk jord.

Forrige gang McCartney spillede i Danmark var sidste sommer, hvor han den 4. juli henrykkede et stort publikum foran Orange Scene på Roskilde Festivalen med et show, der varede godt tre timer og var fyldt til bristepunktet med hits.

Efter den lange ”Out There”-turné, som strakte sig fra maj 2013 til oktober 2015 og blev til i alt 91 koncerter over det meste af verden (herunder Roskilde Festivalen), begynder Paul McCartney sin nye ”One On One”-turné i Fresno, Californien, den 13. april, og lander i Europa i slutningen af maj.

Med sig har Paul McCartney det band, som har fulgt ham på landevejen siden 2002: Paul ’Wix’ Wickens på keyboard, Brian Ray på bas og guitar, Rusty Anderson på guitar og Abe Laboriel på trommer. Wickens er noget af en veteran i den sammenhæng, idet han faktisk har turneret med McCartney siden 1989.

Billetsalget starter på torsdag den 7. april kl. 10, og der er kun siddepladser.

2. juni 2016 - One On One-tour, Paul McCartney, Estadio Vicente Calderon, Madrid - concert poster

McCartney og hans band spiller også i Madrid den 2. juni

 

 

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.