Ny bog om musikfænomenet Taylor Swift

af Karsten Jørgensen

Den 12. oktober udgiver jeg en ny bog, ”Taylor Swift – en kvinde i tiden”, på Forlaget Brilleuglen, om musikfænomenet, som i mere end femten år bare er vokset og vokset til eksplosive højder. Både på hitlisterne og ved prisuddelinger har hun slået den ene rekord efter den anden med sine alsidige, genreoverskridende og iørefaldende sange.

”Taylor Swift – en kvinde i tiden” er bogen, som fortæller den fantastiske historie om, hvordan en lille pige med store drømme fra Pennsylvania udlevede sine ambitioner og blev en af verdens rigeste og mest feterede kvinder – og hvordan hun gjorde det, uden at miste hverken sin personlighed eller selvstændighed undervejs.

Forfatteren Karsten Jørgensen, som tidligere har skrevet biografier om blandt andre John Lennon, Paul McCartney, Bruce Springsteen og Elvis Costello, tegner et detaljeret portræt af musik-, mode- og stilikonet Taylor Swift, som appellerer til et bredt publikum i alle aldre og har vendt op og ned på alle de gængse regler i en mandsdomineret musikbranche.

Bogen kan bl.a. forudbestilles her.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.