Paul McCartney klar til at turnere igen

af Karsten Jørgensen

Ligesom hans gamle Beatles-kollega Ringo Starr, som tidligere på måneden annoncerede en USA-turne i maj og juni, har Paul McCartney nu også meldt sig på banen og vil samtidig med Ringo ramme fjorten amerikanske byer som Seattle, Los Angeles, Boston, Baltimore, Orlando og andre.

McCartney kalder turneen, som varer fra 28. april til 16. juni, for ”Got Back Tour”, og det hentyder dels til den Peter Jackson-instruerede tv-serie i tre dele ”The Beatles – Get Back”, som blev vist på Disney+ i november, men også til en udtalelse, Paul McCartney kom med, da hans seneste turne sluttede i juli 2019.

”Jeg sagde dengang, at vi ville ses igen”, siger McCartney i en pressemeddelelse. ”Jeg sagde, at jeg ville komme tilbage. Og nu kommer jeg tilbage!”

Under nedlukningen i forbindelse med corona-pandemien spildte McCartney ikke tiden, men indspillede og udsendte albummet ”McCartney III”, som opnåede en placering som nr. 2 på Billboard 200.

Efter den sidste koncert på ”Got Back”-turneen, som er 16. juni i East Rutherford i New Jersey, kan Paul McCartney lige nå hjem til familien og fejre sin 80 års fødselsdag to dage senere, den 18. juni.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.